1

Topic: design

Jag kan stå ut med att att dra fram text i höjdled, men om jag dessutom måste dra i sidled också, tycker jag att det är lite dålig planering från den som gjort sidan. All text ska vara synlig på bredden, helst ska den också kunna skrivas ut, ingen text ska gå förlorad bara för att man vill ha den i tryckt form. Jag ska inte vara tvungen att ändra på layouten innan jag begär utskrift och sedan sitta och läsa på tvärsan.
Mvh, ME

2 (edited by Johanna Olander 2008-01-08 13:28:56)

Re: design

Hej!

Vi har arbetat med att göra gränssnittet så flexibelt som möjligt så att det ska fungera oavsett dator, operativsystem och webbläsare. Vilket det också gör med undantag för Internet Explorer 6 som inte kan expandera i sidled och höjdled som andra webbläsare kan. I statistiska undersökningar kan man dock se att allt fler använder IE 7 och har en upplösning på 768x1024. Vi har därför optimerat skärmupplösningen efter detta i IE för att tillgodose så många som möjligt.

Du skriver inte vilken webbläsare du använder, men vi misstänker Internet Explorer 6 och att du har en skärmupplösning på 600x800. För att du ska slippa scrolla i sidled rekommenderar vi dig att uppgradera till IE 7 eller Firefox.

Ladda ner Internet Explorer 7:
http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx

Ladda ner Firefox:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

Vänliga hälsningar
Johanna Olander
LIBRIS projektgrupp